Statistici
Conturi create: 34044
Caractere create: 43555
Jucatori activi / (24h): 58 | 1156
Magazine deschise: 0
Deschis
Conectare
Nume utilizator:
Parola:
Trimite email-ul de activare Ai uitat parola? Regulament
Jucatori | Bresle
1. ToXiQ 127
2. mebampus 127
3. xAna 127
4. er 127
5. Cipri[Is]Here 127
Top Jucatori
1. BlueArmy 20
2. WeMakeDust 20
3. xTitaNx 20
4. SoulOfLight 20
5. unRivaled 20
Top Bresle
Metin2 Suprem - Regulament

» In cadrul jocului va rugam sa pastrati un limbaj decent pentru a pastra un cadru primitor pentru toti.

» In cazul in care ati solicitat parola prin programul 'Am uitat parola?', trebuie sa stiti ca site-ul nostru va pune o parola random contului tau iar apoi va trimite un email cu noile informatii. Va rugam sa verificati pagina de mesaje primite iar daca nu ati primit nici un mesaj va rugam sa verificati si pagina pentru spam. Daca nu ati primit o parola noua va rugam sa ne contactati pentru remedierea acestei probleme.

» Informatiile generale din site (statisticile si clasamentul) sunt actualizate automat la fiecare 5 minute. Aceasta este o metoda folosita de noi pentru securitatea site-ului si pentru o viteza mai mare de incarcare a paginilor.

» Toti jucatorii au obligatia atunci cand gasesc o problema pe joc sa o raporteze cat mai repede echipei jocului.

» Este interzis sa folositi programe de tip hack pe server sau sa profitati de anumite probleme de pe joc. Pentru incalcarea acestei reguli se va bloca accesul la contul tau pentru o perioada de timp sau permanent.

» Pentru a fi la curent cu tot ce e nou pe joc va recomandam sa folositi Patch-ul construit special pentru actulizarea jocului.

» Echipa jocului nu favorizeaza jucatorii de pe server, in acest mod vom pastra o egalitate intre acestia.

» Este strict interzis sa va dati drept un membru al echipei jocului! Aceasta actiune se va finaliza cu blocarea permanenta a contului in cauza. Dupa acest lucru, contul tau nu va mai putea fi deblocat asa ca aveti grija ce faceti pe joc si drept cine va dati.

» Echipa jocului va ureaza un joc placut iar in cazul in care veti intampina diverse probleme pe joc, va rugam sa ne contactati pentru remedierea acestora.